Learn to fly

Var börjar man? Hur utvärderar man 29 dagar i en främmande värld? En värld så annorlunda, så unik. En värld där lukterna, människorna, tradtitionerna, ljuden, språket, bergen (så gröna), arkitekturen, mentaliteten, maten och känslorna är så annorlunda, nya. Jag kan inte börja. Jag kan inte förklara allt, berätta om allt. Jag skulle vilja, och jag känner mig själv tillräckligt bra för att veta att jag kommer försöka. Men det går inte. Jag inser mer och mer att det här äventyret måste upplevas för att kunna förstås.

Igår var jag uppe i Taipei 101. Det är världens näst högsta byggnad. För bara några månader sedan var det högst i världen. Sen kom något torn i Dubai och körde om, sådär kaxigt. Fyrahundra meter upp i luften är luften tunnare, solskenet starkare och darrigheten i benen mer solid. Tiden går också fortare. Fyrahundra meter upp i luften går tiden lite lite lite snabbare än på marken. Det gör mig snurrig att ens tänka på det. Och varför ser en stad uppifrån alltid lite blåaktig ut?
Inatt lämnar vi det bakom oss. Vi lämnar människorna, lukterna och bergen. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka, men mest troligt inte. Det finns så många platser i världen jag vill upptäcka först.

En reaktion på ”Learn to fly”

 1. Hallå där!

  Fantastiskt att du fick möjlighet att besöka Taipei 101! Och som vanligt har du tagit fantastiska bilder!

  Vet du vem pappa och jag träffade på Anna Giertz café i Hågelbyparken idag? Jo, din fröken från 1:an i Segeltorpsskolan! Kommer du ihåg henne, Åsa Hammarström Eklund? Hon var sig precis lik och hon tyckte att jag också var det. (Sånt beröm som man gillar!) Berättade stolt om ditt äventyr med UWP och tipsade om din hemsida. Hoppas hon tittar in där!

  Hoppas resan tillbaka till USA går bra. Vi hörs!
  Puss och kram från Mami

  PS. Det har kommit ett brev från SkandiaBanken om Visa-kortens säkerhet. Man måste ”låsa upp” regionspärren om man vill att det ska funka i ett särskilt land. Om du behöver ditt Visa-kort från SkB så kan jag skanna in brevet med instruktionerna. Hör av dig i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*