En fin dag

Idag har varit en underbart mysig dag. Jag sov länge. Till klockan nio och lite till. Sen gick jag ut och sprang. Var alldeles för varmt klädd men det gjorde inget. Hellre så än tvärtom. Sprang i ett spår i skogen. Solen föll mellan träden och allt var fint.

Sen åt vi frukost, jag fotade lite utomhus, packade, fixade och myste. Sen åkte jag med Nancy och host mom Beverly till ett ställe och åt lunch i solen. Åkte sedan till en second hand-affär. Jag köpte en alldeles underbart fin kofta för 4 dollar och en jättefin stor Adolfo-väska för 7 dollar. Jag är så glad över väskan att jag dör litegrann när jag tänker på det.

Nu ska jag packa klart och sedan är det middagsdags. Imorgon bär det av mot Harrisonburg.


Den här texten prydde en vägg inne på den Foodbank vi gjorde community service på i veckan.

En reaktion på ”En fin dag”

  1. Hej Annicka! :)
    Jag vill mest bara säga att det är väldigt spännande att läsa om ditt äventyr! :) Jag är här inne då och då och läser och kollar på dina fina bilder, och det är kul att få kika genom ett litet fönster till allt du upplever. :)
    Fortsätt fånga intryck, fotografera, känn och låt dig inspireras (av och till livet!) ända ner i tårna!
    Kram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*