Snor och allergi och chokladbollar i solen

Idag åkte jag till Ullis och åt brunch på en filt i hennes trädgård. Jag blev alldeles förfärligt allergisk (ögonen bara rann och snoret med) så vi gick in och jag snorade ner hennes soffa istället.

Efter några timmar med Ullis skjutsade hon mig till Stuvsta där jag köpte chokladbollar som jag tog med mig till jobbet. Mys att träffa alla och jag har ändå bara varit från dem i en månad. Känns som jag inte varit där på ett halvår typ. Vi får se hur ett halvår känns på riktigt, för det är vad som väntar.. Vi fikade i solen och snackade skit och sen begav jag mig hemåt. Nu är jag precis hemkommen, snorig och jävlig, och ska försöka göra lite nytta. Synd bara att jag typ inte kan vara ute för vädret är lovely.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*