Imorgon

Alltså jag åker imorgon.


Mitt huvud är kaos just nu.

Ägnar min sista dag åt att pricka av mina listor (jag har kanske 10 stycken). Borde absolut inte alls gå utomhus pga min allergi men måste få promenera en liten stund i skogen, andas lite liksom.

Sov ut idag för första gången sen jag kom hem från Frankrike tror jag. Har sedan ägnat förmiddagen åt att fixa och trixa med nya datorn (jag köpte en söt liten Packard Bell laptop på 11,6 tum igår). Min lilla dator ska heta baby, för den är liten. I löv it. Nu är jag hungrig som en gris så jag håller på att koka rödbetssoppa. Smaskigt!

Sen bär det av till Södertälje eller Skärholmen och handla fodral till datorn, lösgodis (till flygfärden) och eventuellt adapters om jag inte hittar de vi har någonstans. Har lite annat att fixa med också. Men nu blire käk.

Herregud alltså jag åker imorgon.

2 reaktioner på ”Imorgon”

 1. Hej!
  Å det ska bli så kul att följa dig på din resa!
  Blir lite avis! De va tre år sedan jag åkte!
  Best trip of my life ;)

  Ha det toppen!
  Lycka till!
  Kraam

 2. Helt sjukt! Jag har inte riktigt fattat att du ska åka än, de lär väl slå mig om ett tag att vi inte kommer ses på länge! Kommer sakna dig massor… fatta vilken upplevelse du har framför dig?!?!
  Ha en underbar resa och hoppas du får fantastiska minnen min vän <3
  Älskar dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*