Framme

Var börjar jag?
Det här skrev jag igårkväll när jag skulle sova.

För ett dygn sedan satt jag i bilen påväg till Arlanda. Nu ligger jag i en queen size bed i ett hus som känns mer som ett lyxhotell än något annat. Tillsammans (men i separata sovrum) med Joelle, från San Diego, som är hur söt som helst, och Bretan, från Newbraska, som också är hur söt som helst. Familjen, ett Up With People-veteran-par i 50-åldersåldern, Linda och Bruce, har välkomnat oss med öppna armar. Båda har rest med up with people och deras tre söner (som finns på fotografier överallt i huset) har rest, en eller flera gånger, eller preparar för vårt cast någonstans just nu.

Huset är underbart. När man kommer in luktar det kanelbulle, for real (Linda har en obbsession with doftljus), alla rum (det finns hur många som helst, man går nästan vilse) är täckta med heltäckningsmattor och överallt finns fläktar för att skapa exakt rätt rumstemperatur. Här finns också ljus i mängder, små fat med hembakta kakor och en hel låda med te. Uteplatsen är underbart in(ut?)redd som en japansk trädgård. Vacker stensättning, en liten eld som brinner mitt på det åtta-kantiga middagsbordet (omgivet av bekväma fotöljer och en hammock), en hängmatta i bast med underbar belysning undertill. Låt oss säga: det kunde inte blivit bättre. Dessutom har Breton bil eftersom han är med i bandet (men tyvärr inte reser som student och kommer lämna oss alltför snart) så vi slipper åka buss!

Dagen har varit lång. Long flight, tricky questions at immigratios, another flight (där jag träffade assnäll gubbe som jag pratade om up with people och livet och sånt med), arrival, getting to know all people, DINNER, more getting to know eachother. Well. Im exhausted, and this queen size bed really wants me to fall asleep now. Hope my few sleeping hours on the plane will help me preventing the jet lag. If not I’ll wake up in just an hour or two..

Och sen idag vaknade jag klockan 4 am och pga en skön jetlag hade jag svårt att somna om. Men jag lyckades! Vaknade klockan åtta, gick ut och sprang (fysatan vad varmt. note to self: gå inte ut och spring så sent, UPP TIDIGARE!) och sen mös vi frukost.

Har sedan ägnat dagen åt en hike. Var hur mys som helst! Bilder ska jag lägga upp snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*