En massa cyklande och några förvirrade getingar

Har ägnat min dag åt att cykla och handla. Först åkte jag till Salem. En ryggsäck fylld med godsaker från bolaget och två kassar med mat var allt jag fick med mig på cykeln så när jag kommit hem och stuvat in i kylskåpet cyklade jag iväg igen. Till rönninge cyklade jag och köpte några liter läsk och mineralvatten.

Nu sitter jag ute och försöker sola. Det är förbaskat varmt och jag kommer få solsting om jag inte går in snart.. Har sällskap av en flaska citronvatten och ett gäng förvirrade getingar. Pappa tog bort ett getingbo här igår och nu snurrar de hemlösa små liven omkring och tror att de fortfarande har någon slags rätt att vara här. Ägnar min rastlöshet åt att försöka komma på hur jag ska döda dem. Vill ju helst inte bli stungen själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*