Camping, underskattat, definitivt

Nice hejdå-kalas i fredags. Tack söta människor som dök upp. Jag kommer sakna er.

Igår väcktes jag lagom bakfull av en hurtig Thessi klockan tio. ”Dags att gå upp!! Vi kommer klockan tolv!” Så det var bara kliva upp. Städa upp ett grisigt hus, packa ihop tält, sovsäck, badkläder och trangiakök och dra iväg. En trip som skulle ta en timme tog ungefär fyra på grund av långsamma inköp på bolaget och mataffären, samt att en av bilarna vi åkte med pajjade. Ett jävla oflyt helt enkelt.

Men tillslut kom vi fram, hittade världens mysigaste udde där vi satt upp våra fem tält som ett jäkla läger, monterade grillen vi köpt på Rusta för 149 kronor. Den blev mitt, Thessis och Theos kärleksbarn, den grillen. Sen ägnade vi kvällen åt grillning, jägermeister i kåsor, nattbad, skitsnack och tältande. Mitt tält hade världens mysigaste utsikt. När det var dags att sova speglade sig månen i havet och himlen var redan rosa inför soluppgången. Vackert!

Sov som en ängel och vaknade dödsvettig. Men sen var det godmorgonbad, tekokning och chill hela dagen. Kom hem för en stund sen och nu ska jag duscha och lite sånt och sen åka och möta Tim. Vi ska picknicka och gå på bio. Mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*