Travel day

Idag gick jag upp tidigt. Åt frukost med mamma och kramade henne hejdå. Sen halvsov jag framför True Blood en stund innan jag tog mig ut på en cykeltur. Andas och tänka lite ungefär. Eller inte tänka alls kanske.

Och sen har jag fixat med musik och bilder och filmer till min Iphone och packat ditt och datt.

Nu sitter jag med en kopp te och surfar på lite ”what not to miss in Paris”-saker ungefär. Jag kom på att jag så himla gärna vill se Monets Trädgård. Vi får se om det blir så. Fast det är egentligen något jag ska göra med mamma. Hmm. Nåja. Det finns nog mycket gott att hitta på. Tråkigt bara att det ska regna alla dagar vi är där ungefär.

Men oj så skoj, om ett par timmar sitter vi på planet liksom, och ett par timmar efter det sitter vi på hotellrummet och fnissar över alla knasiga fransmän vi stött på hittils ”och vi har ju precis bara landat!!”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*