Sommarfint

Sommar. Ja, det är vad vi – efter två veckor söderut – kom hem till. Åkte ut i skärgården med mysiga människor i torsdags. Hade bestämt mig att inte följa med men så ändrade jag mig. Hade underbart väder. Seglade ut till en ö där vi tillbringade midsommarafton. Badade och solade, åt sillunch med nubbe och obligatorisk sång såklart. Underbart härligt, speciellt av sova i solen. Fick nog mer färg igår än under hela Frankrike-tripen haha!

Idag lämnade man av mig vid Grinda. Egentligen skulle jag behöva vänta på båt i nästan tre timmar men en vaxholmsbåt som åkte förbi plockade snällt upp mig. Ägnade sedan 1,5 timme på båten och kände mig som jordens ghettokid. Mjukisbrallor, stor hoodtröja och snabba skor. Men de va nice.

Spontanåkte hem till Markus. Köpte med godis som vi förtärde på hans uteplats. Drack te och njöt av livet i solen och sedan plockade vi med oss en flaska vitt och gick ned till Humlan. Tillsammans med de få stockholmare som va i stan lapade vi sol i gräset med seven-eleven-köpt sallad och vin. Fotade lite och snackade skit.

Nu är jag påväg hem. Fick springa till tuben och ninja-kuta till pendeltåget. Jag blir impad av min snabbhet ibland. Känns skönt att återigen (som efter resan) komma hem till ett tomt hus. Och imorgon ska jag med Nicklas och Helena till Fjärilshuset. Whoah- hur ska detta gå?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*