Fjärilshuset

Idag har jag varit på fjärilshuset. Som jag kanske nämnt någon gång har jag en oförklarlig fobi mot fjärilar. (Läs: detta eller detta inlägg för lite bakgrund). Så dagens utflykt var en del i min terapi, ungefär. Kognitiv beteendeterapi ftw. Det kändes faktiskt inte så jobbigt. Jag skrek ju inte eller så.

Jag hade inte med mig kamera men det hade Nickals och Helena. Titta:


En fjäril satte sig på mig. Det var för jävla jobbigt först.


Men sen blev jag till och med kaxig.


STORA fjärilar.


Söta tjockisfåglar fanns också.


Jag.


Nicklas blev polare med papegojorna. Och nog fan ser han ut att höra hemma i miljön? Bara namnskylten som saknas på den där outfiten ju..


En ful fisk.


Och rovfiskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*