En fin sommardag.

OBS OBS: Min kamera var visst inställd på snopp-ISO 3200 idag (don’t ask why). Därav alla mördarbrusiga bilder. Håll till godo.

Idag har varit en världsamysig dag. Det har varit smällvarmt och underbart. Åkte till Långholmen med Isabelle och Thessi. Vi satt och mös i solen (tillsammans med resten av Stockholms solkåta söderbor) på en filt och åt jordgubbar och spelade vänd-tia. Som det ska vara liksom.
Sen åkte vi hem, och jag hann kanske vara hemma i tjugo min, för att sedan åka till Ullis på en spontan tjejmiddag. Apmys och träffa några av girlsen.Efter mysmiddag (vi pratade om djursex och Tjernobyl, haha) åkte jag och hämtade Johanna och åkte hem till henne. Vi åt popcorn och försökte prata igen 5 missade månader. Vi hann nog inte så långt men det var mys att träffas en sväng i alla fall! Och nu, lagom till att hon kommit hem, ska alltså jag åka iväg. Planering? Njae..

Kom hem för en stund sen och nu ska jag sova. Fullsmockad dag imorgon också. Sömnen behövs! Verkar dessutom som att jag har dragit på mig en förkylning. Fail big time. Men men. Godnatt alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*