Didn’t we almost have it all?

Idag har varit en väldigt fin dag.

Imorgon är min sista dag på jobbet så vi åt jordgubbar och glass i solen och det var nästan lite sorligt. Jag fick fina presenter av mina kollegor. Tack!En fin peace-berlock och ett par örhängen från Thomas Sabo fick jag. Åh, så himla fint!! Tack.

Efter jobbet åkte jag och hämtade pappa på hans jobb (jag hade tagit bilen) och så åkte vi på handlingsfärd. Köpte en extern blixt från Sigma och ett Sonyobjektiv (ett fast 50 mm, 1.8 bländare).

Så jag ägnade resten av dagen åt att leka med blixt och nytt objektiv. Jag är lycklig och nästan lite kär.


Och så grillade vi till middag. Kött och ananas och Halloumi. Med en god sallad och och gott vin. Lovely.
För bara en liten stund sedan kom mamma in och visade upp denna bukett. Hon tycker om blommor mycket. Jag tycker om henne mycket och blommor inte så himla mycket alls.

Just nu lyssnar jag på detta och det är fint. Dagen är fin och morgondagen är kanske till och med finare. Jag ska ha blommig sommarklänning och det kommer vara fint och roligt och kanske lite sorgligt. Men det gör inget. Livet är fint. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*