Vi grillade lax och myror

Såhär såg det ut när Nicklas och Helena kom på besök. Felix och Johanna var också här. Och jag o mami o papi såklart. Vi grillade lax (som började brinna helt totalt. Den där grillen verkar ha spårat ur) och Nicklas grillade myror med ett förstoringsglas.
Titta noga på denna bild. Först tänker man att det bara är en söt bild på Helle. Men sen får man syn på pyromanen i bakgrunden.
När laxen slutat brinna och Nicklas i princip eldat klart djur, och vilat en stund i solen, och när Figge och Johanna druckit upp sin öl, ja då var det dags att äta.


Och Felix blev såhär glad.

Men nu har Nicklas och Helena åkt hem. Och jag ska faktiskt ta mitt förnuft till fånga och städa lite och sedan gå och lägga mig. Det har vart en crazy helg och nu väntar en alldeles vanlig jobbvecka. Känns rätt skönt faktiskt. Peace!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*