Och så blev jag sjuk..

Naivt och korkat. Det var mitt omdöme igår. Alltså omdömet om mitt eget tillstånd. För jag mådde inte bra. Och ändå började jag dricka. Och fyfan. Jag blev sjuk. Mitt huvud kändes (känns fortfarande) som en mindre atombombssprängning och min kropp orkade inte bära mig. När vi satt i soffan – och jag tryckte i mig vattenglas efter vattenglas och de andra drack singah eller blandade GT’s – kände jag tydligt hur ögonlocken gjorde allt för att stängas. När vi sedan beslutade att dra vidare stannade jag hemma. Jag spydde allt jag ägde och sedan sov jag. Jag har sovit sedan dess och drömt feberdrömmar som fan. Min förhoppning var att vakna utan huvudvärk men icke. Jag orkar inte bli sjuk. Igår av alla kvällar. Till helgen av alla dagar. Så jävla orättvist.

För övrigt så var det trevligt till en början (innan min huvudvärk spårade ur och jag önskade att jag helst dog). Vi grillade och drack öl och lagade gott käk och det började brinna och vi hade Afrikatema och lyssnade på märklig musik. Så tack för en trevlig förfest hörni, hoppas ni hade trevligt sen utan mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*