Naivt

Jag ska spela in en liten audition-grej när jag sjunger. Alltså det är nog ingen stor grej. Men för mig är det ungefär som en luftballong. Jättestor (men inte nödvändigtvis fylld med gas). Så jag har flera veckor på mig att göra det. Skjuter upp det hela tiden. Och så en kväll (ikväll) bestämmer jag mig att nu jävlar. Hämtar kamera och allt. Spårar ur. Börjar leta andras auditions på youtube (för det är där vi ska lägga upp dem and don’t ask me why). Mår fucking illa för alla är så bra. Försöker själv. Är hes som ett djur och blir arg för att jag skjutit på det. Naiva jag. Sjunger sönder rösten och får ändå inget bra utav det. Måste spara röst. Måste spela in i veckan. Annars ska jag fan slå mig själv.

Plus detta måste jag spela in en dance audition också. Den har jag mer ångest över för om jag inte lyckas med den kanske jag inte får dansa. Vad ska jag göra då? Snällt be att få tillbaka mina hundra tusen och inte åka med? Hmmf. I just got to nail it. Liksom.

En reaktion på ”Naivt”

  1. hej!
    Iaf när vi reste så var det även typ en audition i denver, där man även fick visa vad man gick för, både dans och sång! :D

    Klart man vill att autdition grejen som man spelar in ska vara bra med, men de går inte bara på det. Så du vet! ;)
    Kram

    ps jag är säker på att det kommer ordna sig. jag hade själv precis sånna tankar. om du har ngra fler funderingar får du gärna maila ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*