Några saker

Några saker:

Igår var jag deppig som fan. Så jag städade ur mitt rum och möblerade om. Jag begick världens största inredningsbrott, men jag sket i det. Jag placerade nämligen mitt skrivbord så att man måste sitta i sängen vid skrivbordet. Det är så fel att det är rätt. För vem ska bo i rummet? Jag. Och ska det vara mysigt? Ja. Blev det det? OH JA. Det blev helt underbart mysigt så att man nästan dör lite. Då skiter jag i om det ser konstigt ut.

Jag har suttit i telefon sedan klockan åtta imorse. Oavbrutet. Bara jag och en tjej till i kundtjänst idag. Hela halva Sverige är ju sjuk. Egentligen vi också. För vi har suttit och hostat som idioter och hesheten i våra röster blir ju knappast bättre. Men jag är inte bitter för förmiddagen har ju bara svichat förbi. Woho.

Och jag läste precis ett inlägg i Tre saker på en rad som Pernilla skrivit. Åh åh jag blir så lycklig så jag sprängs. Vackert!

Nu ska jag äta lunch i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*