Några saker

Idag har det inte hänt så mkt skoj. Jag var på jobbet till klockan åtta och sen pratade jag med Tobias hela halva vägen hem. Har nog inte skrattat så högt och mycket på länge. Det vart nästan lite provocerande härligt att skrika av skratt sådär på pendeltåget. Oj så härligt. Tack för det underbara människa.

Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket annat kul. Jag har planerat inför diplomeringen imorgon. Långklänning och sånt ju. Nu har jag valt skor och sjal och tillbehör och packat ned allt för att ta med imorgon. Jag och Helena och mamma ska träffas hos Felix innan och göra oss iordning och sen tar vi en bulle till Stadshuset.

Jag har också räknat på min och Moas frankrike-resa. Totalt kommer den två-veckiga Paris-och-Biarritz-resan kosta under 6000. Sedan tillkommer en tågresa och såklart shopping, mat och fest och sånt. Men det blir ändå billigare än vi tänkt oss. Hurra! :)


Snart åker vi!

Nu ska jag kika på True Blood och sova. Godnatt och godmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*