monday

En måndag. Som började åt helvete när jag vaknade och med 150% säkerhet på att det var söndag förnöjt somnade om. Fick klä på mig, sminka mig, fixa lunch, äta frukost och packa väska på 15 min.

Men sen blev dagen bättre. Jag hade ett möte med min boss och har nu beslutat att jag kommer att fortsätta jobba när jag kommer hem efter up with people. Kommer inte göra samma saker som idag, men känns tryggt och spännande att ha en plan! Så dagen blev bättre alltså. Vi (läs några andra, inte jag) löste fy-fan-vad-det-stinker-lik-i-dethär-huset-problemet genom att dra upp en fet, död råtta ur en brunn i källaren. Och så bestämde vi att vi ska äta glasslunch på onsdag. Ingen lunch. Bara glass. Helt genialiskt.

Sen har jag lagat en jordärtskockssoppa som var så god att pappa och jag åt under total tystnad (det berodde nog delvis på att vi kollade på Friends samtidigt men i alla fall). Och sen har jag träffat Isabelle som kommit hem från Australien efter 5 månader. Vi tog en lång promenad med uppdatering och sånt. Underbart att träffa dig igen, kompis.


Välkommen hem!

Och nu ska jag sova. Imorgon ska jag till kontoret inne i stan och det är lajbans. Och efter jobbet ska jag till Grönan och köra sjukamp med Gymmix. Trevligt! Nu: True Blood och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*