Livet är rätt fint, när allt kommer omkring. Och imorgon är det ju fredag.

På baksidan på jobbet finns ett körsbärsträd. Det blommar för fullt och nu regnar det till och med rosa blad på oss när vi äter lunch eller solar eller dricker kaffe på baksidan. Det är hemtrevligt och bra.

Det har varit en alldeles utomordentligt bra dag idag. Har hunnit med mycket jobb och det har varit lugnt. Och så stannade jag över och jobbade några timmar extra. Och när vi gick från jobbet runt åtta var det fortfarande varmt ute och livet kändes härligt och imorgon är det fredag.


När jag kom till Rönninge centrum såg himlen ut såhär.

Så när jag kom hem var jag på allmänt fint humör. Bytte om till snabba skor och gick ut och sprang. Snabbt. Nu har jag duschat och sitter och lyssnar på U2.

Jag har kommit på, tror att det slog mig igår (rätt hårt i ansiktet), att livet är väldigt fint nu. Helt plötsligt, ungefär i och med att världen exploderade och blev grön, inser man att man i princip levt i någon slags dvala sedan september. Hur har vi kunnat leva i mörkret, kölden? Jag vet inte. Men oj. Sommaren kommer alltid som en underbar överaskning, och man blir lika förvånad och lycklig varje gång. Jag älskar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*