Lite impulsfest och skypedate

Igår skulle jag vara hemma och se film och inte göra något. Och sen hämta mamma och pappa hos Ullis föräldrar. Och det gjorde jag cokså. Men sen blev det iväg i alla fall för att dricka jäger och spela ölspel. Lina var med och det var toppen. Jag vandrade hem klockan sju och fick sova nästan fyra timmar innan min inplanerade skype-date med Pernilla. Har precis avslutat den (efter en och en halv timme) och det var hur mys som helst. Pernilla sa roliga saker som ”Kolla här är mitt huvud och här är teven.” Viktigt! Och vi hann prata ifatt oss på varandras liv litegrann. Åh, jag saknar och ha den tjejen i mitt liv! Tråkigast är också att vi inte kommer hinna träffas innan jag åker till America. Så det blir ett ÅR vi är ifrån varandra totalt. Inte ok!

Nu ska jag klä på mig och se om det händer något kul utomhus idag. Det är ju så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*