”I see more guts in 11-year-old kids”

Pappa och Felix skjutsade mig till Fittja (för de skulle ändå ut med bilen), där jag tog tunnelbanan. Hade lika gärna kunnat ta pendeln från Rönninge men jag kände för lite ny resväg. Det är bland det bästa jag vet, att åka, promenera eller vara på platser jag aldrig (eller sällan) varit tidigiare.

På tunnelbanan träffade jag en dansk kille som jag träffade ute i vintras tillsammans med Pernilla. Vi kopplade inte riktigt först men började sedan snacka och kom underfund med hur vi kände igen varandra. Jag älskar sånt. Och det var extra kul eftersom han pratade danska och jag svenska. Hälften förstår man ungefär, och resten låtsas man att man förstår och säger saker som ”okej” eller ”aa” och ler fånigt.

Åkte till Gamla stan där jag sa adjö till dansken och mötte upp Kjell. Vi gick runt och fotade ett bra tag. Skönt, avkopplande och precis vad jag behövde. Sen gick vi till serieboden och jag köpte Bamsetidningar som var lika gamla som jag. Mys.

Hemåt for jag sedan, och nu har jag och mamma ätit god sallad till lunch. Dags att ägna obestämd tid åt att kika igenom och redigera bilderna från dagen. Yeah.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*