Huvudvärk på en fredag. Men vad ska man göra?

Jag sitter själv på kundtjänst. Fönstret är vidöppet och ute har världen exploderat. Det är så grönt. Och jag hör fniss och skoj från fikabordet på baksidan. Vi har precis fikat (cheesecake, I like it) men någon måste ju hålla koll på telefonen, så jag drack mitt te och åt min cheesecake lite snabbt och tog på mig det. Hursomhelst är det en fin dag. Varmt. Skönt. Alla är fredagsglada och jag är taggad inför kvällen. Min enda oro är den lilla huvudvärk som ligger och gror. Varför får man alltid huvudvärk/mår dåligt när man är ledig? Alltså alltid alldeles lagom till helg eller ledighet. Jag har inte varit sjuk från jobbet en enda dag sen jag började för ett år sedan, men på helgerna, då kan jag minsann må prutt. Det är inte fair. Men det är väl så det är, bara.

Två timmar kvar till härligheten och jag hoppas helt enkelt på att huvudvärken försvinner. En liten alvedon och massor av vatten, och jag ska nog klara mig ska vi se. Det är ju ändå fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*