Göran på Binero

Göran,

Vad bra (blandade känslor) att ni fick lite glad reklam här efter mitt arga påhopp (läs Görans kommentar). Som sagt (och som väl framgår) var hela min dag en dag av helvetiska motgångar så ta det jag skrev med en nypa salt. Jag är fortarande inte nöjd med sättet fakturan skickats till mig utan att det framgår att det handlar om ett erbjudande. Förstå mig när jag blir förvånad över att en faktura helt plötsligt dyker upp och det handlar om tjänster jag inte alls utnyttjat.

Göran, vad bra att du inte upplevde mig arg. Dig har jag ju ingen anledning att vara arg på, så det var positivt. Jag kanske är bättre på att dölja sånt än jag tror. Kanske borde bli skådis.

Ha en trevlig kväll,

Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*