Fönsterkram

I höstas var Tobias i Stockholm och hälsade på. Vi myste runt med varsinn kamera på Skeppsholmen och i Gamla stan. Och så satt vi i mysiga fönsterkramar och sånt. Här är jag, i en sån kram. Jag gillar bilden, som Tobias (såklart) tagit. Ryktet har också sagt att han flyttar till Stockholm i höst. Men tänk, då är jag inte ens i Sverige för jag är på äventyr, mwih!

Och när jag ändå håller på blev jag sugen på att lägga in fler bilder på fönsterkramar. Bara för att fönsterkram är den näst bästa kramen i världen. Den bästa kramen är för övrigt en vanlig kram, fylld med kärlek och lite fniss och gärna en puss i pannan.

Den bästa fönsterkramen finns i lägenehten på Lundagatan där jag bodde i somras.


Och jag har en här hemma också. Den är inte lika bra. Men den funkar.

Och med de kramarna ska jag nu gå och lägga mig. Eller nej, jag ska bara luta mig bakåt, jag sitter redan i sängen, moauha! Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*