Fenomenet att handla växter och blommor och jord och sånt

Idag åkte jag och mamma till Plantagen. Mamma köpte blommor och jord och kogödsel och jag blev uppriktigt imponerad av det fenomen som förekom därinne, som jag aldrig riktigt stött på tidigare. Fenomenet att handla växter och blommor och jord och sånt. För mig är det inget man gör. Men oj vad folk gör det. Människorna kryllar inne i den fuktiga atmosfären och trängs för att komma åt de fräschaste pelagonerna eller det mest lillaluktande hönsgödslet. Alltså. Blommor växer ju automatiskt, varför hålla på och köpa massa nya? Jag hänger inte med..

Hur som helst skulle Felix hämta upp oss men han blev sen så vi satt ute i duggregnet och åt toblerone och myste lite.

Tillslut kom Felix i alla fall. Och såhär såg bilfärden ut.

När vi kom hem var Nicklas och Helena här. Sen åkte de. Och jag har inte gjort minsta antydan till nytta. Sett på en dokumentär om Alzeimers med mamma. Usch jag grät litegrann. Och förträngde lika snabbt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*