En sommarkväll

Vaknade lagom bakis idag. Tänkte att om jag skulle vara bakis och jävlig kunde jag lika gärna vara det iförd bikini i solen. Så jag låg på baksidan och solade några timmar. Ägnade tiden åt att halvsova i solen, dricka vatten med massor av lime i och prata i telefon med både den ena och den andra. Tog sedan en skön och lång promenad till bolaget. Köpte lite öl och cider och tog med mig det och åkte mot stan. Mötte Thessi och Moa. Köpte med och pizza och vindruvor (som smakade äpple) och choklad och gick till skinnarviksberget. Där kryllade halva söders befolkning på filtar med engångsgrillar och dunkar rosévin. And I dont blame them, sommarvärmwn var ett faktum och solen stekte. Så vi joinade in. Filt och pizza och öl och allt var härligt. Senare kom Moas kille Jonas också.

Efter picknicken vandrade vi runt lite och nu är jag påväg hem. Ingen kände sig särskilt pepp och det kändes inte som att det behövdes heller. Vi var trötta så bestämde oss för att åka hem. Nu kommer mitt pendeltåg till rönninge så jag ska vandra hem. Jag lyssnar på Bruce Springsteen och det är fortfarande varmt ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*