En promenad och buffé- och ett te som smakar minnen.

Efter jobbet idag åkte jag in till stan och mötte Markus. Vi tog en prommis på Djurgården och sedan gick vi och åt vegetarisk buffé. Ni vet en såndär som har så mycket gott att man äter sig in i ett tillstånd som gladeligen kallas matkoma. Så vi bestämde oss för att promenera lite efter maten också. Det behövdes. Sedan skildes vi åt och jag åkte hem. Nu sitter jag och dricker te. Samma te som jag drack i Bydalen när jag var där med Tim, Lotten och Patrik för mer än tre år sedan. Ett te som smakar minnen därifrån. Gott.


Här är en bild från Bydalen när vi alltså var där i mars 2007. Vi bodde i Lottens fjällstuga och mådde väldigt bra i några dagar.

En reaktion på ”En promenad och buffé- och ett te som smakar minnen.”

  1. Hm, ja jag borde kanske åka till typ MediaMarkt och känna lite på dem :) Jag åker den 15 juni, så inte långt kvar! De är ju lite billigare där, med hade tänkt mig en Canon EOS 500D eller 550D… Har hört att Nikon ska vara bra, men det är ju svårt att lite på andras utsagor då alla har olika kriterier :) Men Sony vet jag att de är bra på mycket annat, så är inte förvånad över att du gillar den! Hm, jag får titta runt lite helt enkelt :) Tänkte väl lägga en 5000-6000 sek, så till ett värde av 7000 typ(här hemma). Makes sense? :) Allt bra annars?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*