Det här med att bli rastlös

En bra sak, först och främst, är att jag och Moa har bokat boende för vår lilla Frankrike-trip. Paris och Biarritz är härmed bokat, precis som flygbiljetten. Åh I can not wait!

Men sen kommer en dålig sak: mitt tålamod och min förmåga att bli rastlös. Jag kan inte vara hemma en kväll utan att bli halvt galen och sjukt deprimerad över att jag inte gör något. Vad hände med ”en lugn och skön hemmakväll”? Det funkar inte. Jag hade bestämt att jag skulle vara hemma ikväll, och visserligen gå ut senare och fota (men vi lät bli för vädret säger NEJ), men nu har jag panik. Jag blir galen av att inte göra något. Och jag blir ännu mer galen av att jag blir galen. Ond cirkel. Fyfan. Skulle vilja bara ta det lugnt och må bra av det. Det är ju nämligen precis vad jag behöver.


Försöker ignorera min tristess genom att koka mängder chai-te med alldeles för mycket skummad mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*