Coola katter

Idag såg jag ett kattgäng. Alltså. Ett gäng med katter.

Jag var ute och cyklade – långt och jättefort, speciellt i nedförsbackarna – och när jag svischade nedför en grusbacke ut ur en skogsglänta så möter jag, under en sträcka på kanske 75-100 meter, totalt åtta katter. Först kommer en katt över vägen, tätt följd av en annan (som jag nästan cyklade över och mosade). ”Oh, kattkompisar!” tänker jag. Men sen tänker jag inte ”kattkompisar” mer, för sen tänker jag kattgäng, aristocats och coola katter. För efter de de där första två katterna möter jag alltså sex till. Och det märktes verkligen att alla hängde ihop. De var polare och bundisar och de hade varandra. De måste verkligen varit ett gäng, no doubt about it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*