Bra saker

Idag var en bättre dag än igår.

När jag kom till jobbet och satte på radion var Christer Fugelsang med i P3. Så jag satte mig i scanningsrummet och gjorde såntdär monotomt arbete man kan göra utan att tänka så att jag kunde lyssna på programmet. Det var mysigt och intressant och handlade om rymden såklart. Åh jag gillare. Kände mig lite som en rymdnörd när jag sedan på lunchen öppnade kylskåpet i köket och möttes av Nasas logotyp. Min matlåda låg nämligen inpackad i en påse från Kennedy Space Center. Oh, I AM a geek.

Sedan gick dagen fort. Vi gick och köpte candy på lunchen och när jag gick från jobbet regnade det men solen lös i alla fall. Det luktade sommarregn och jag var lycklig. Sedan har jag dansat och gjort mackor och smoothie med broccoli, lingon och kiwi till middag. Nu dricker jag te och ska titta på Step Brothers.

Imorgon ska jag träffa Lina efter jobbet. Ska ta lite bilder. Sen är det fredag och då är det ugång med några brudar från jobbet. Och på lördag ska jag äta lunch med några fina tjejer och sen ska jag träffa Moa för vi ska boka boende i Frankrike. Åh bara bra saker äre som händer, hurra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*