Valborg med smek

De senaste tre åren har jag firat valborg med smektjejerna. Men i år är vi spridda över Sverige och världen och det blir inte alls lika naturligt denna gång. Vi är några stycken som kommer fira tillsammans på fredag men det blir ju inte på samma sätt. Såhär såg det ut förra valborg (när det också var mösspåtagning inför studenten), året innan och året innan det:


Vi var hos Lii, grillade och lekte konstiga lekar innan vi åkte på fest (en bussfärd där det skrevs sånger om jag inte minns fel) hos Tim.


Vi var hos Lii även detta år, fast i annat hus. Det grillades, såklart, och en del lekte säl på golvet. Här tror jag inte det blev någon annan typ av fest. Blev vi för fulla, eller vad hände? Kul var det i alla fall.


Förra året var det mösspåtagning på Falken i Huddinge och sen middag och femkamp (?) med sopsäckshoppning etc hos Ullis. Sen gick vi till Royal Garden om jag inte minns snurrigt.

En reaktion på ”Valborg med smek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*