Tjejmiddag

Igår hade jag några bra tjejer här för middag och sedan eventull utgång. Men det blev inte så. Vi hade förbaskat trevligt så vi stannade här istället. Vi spelade spel och jag fick fina presenter. Och så pratade vi skit och drack vin. Till och med min mami kom hem och drack lite vin med oss. Och när tjejerna åkt kom några andra coola kids. Det var i alla fall en trevlig kväll, och grymt skönt att vi stannade på hemmaplan. I like it. Tack för igår tjejer! Och killar..


Vi drack mojitos.


Och var så här snygga.


Ullis


Och Becca


Sandra


Och Hannah


Lii, jag och Beccis


Reflektion: jag hade nästan bara korta tjejer här igår. Föutom två st to the right.. Och Moa hade ju inte kommit såklart.


Jag och Hannah


Det var tråkigt att jag inte fick någon bättre bild på efterrätten. Inspirationen kom i alla fall härifrån.


Sedan gick det lite utför.


Lina hade en blomma i håret.


Och så kom Linas bror med vänner (Tim och Erika här).


Och Marie


Erika och Peter (som är Linas bror).


Och så letade sig de här coola kidsen hit från Tyresö. De hade så jävla kul, syns det inte? Grym bild!


Jojje


Jag hade hål i strumpbyxorna.


Moas kille och hans vän kom också.


Moa och Jonas pussades och var kära.


Jag öppnade paketet som innehöll Marianne. Sen blev klockan fyra och vi gick och sov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*