Söndag.


Igår åkte jag och mötte upp Moa. På vägen fotade jag lite bokehbilder. Tillsammans åkte vi till Lotten där det var lite fest. Så vi hängde en stund men båda var trötta och smått bakis fortfarande så vi åkte hem till Moa och sov istället.


När vi vaknat ringde mamma och påminnde mig om att vi faktiskt skulle till farmor idag. Så vi åkte dit och åt soppa.


Någon hade blockat blåsippor. Det får man väl inte?


Helena åkte med. Och så mamma och pappa. Men ingen bror.


Men söta kusiner fanns. Till exempel Sofie.


Och Martin.


Och himlen var såhär fin.


Efter ett tag (när maten och tårtan var slut, och de galnaste kusinerna åkt hem och folk började blir trötta) blev det såhär tråkigt och då åkte vi hem. Jag körde bil för första gången på himla länge.

Sedan hemkomsten har jag surplat i mig en kopp te och några Marianne. Och lyssnat på Joshua Radin och fått lite mysfeelings. Men nu ska jag och mamma ut och springa. Byebye.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*