Släktmys

Imorgon fyller jag 20 år. Så idag kom lite kusiner och fastrar och farbröder och mostrar och sånt hem till mig. Vi åt mat och tårta och myste i ett soligt vardagsrum. För att underhålla mina småkusiner plockades det fram leksaker och bilar och sånt från när jag och mina brorsor var små, och vi blev smått nostalgiska allihopa.

Jag fick fina saker också. Tekoppar och vinglas och kökshanddukar och en bok som heter Upptäck Amerika. Och så en blommig bricka och en fin inramad teckning. Och min farmor gav mig en ny text hon skrivit. Hon har nämligen skrivit små berättelser om sitt liv som hon mailat (ja, min farmor är cool) eller skrivit utoch givit till mig. Hon är verkligen duktig på att skriva och det är hur mysigt som helst att läsa om hennes minnen.

Det togs väldigt mycket foton. Titta.En reaktion på ”Släktmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*