Om veckans hunk. Och lite mer vin.

Hej och hå här kommer min dag i skruttiga Iphone-bilder.


När jag kom till jobbet hade några av liljorna slagit ut. Fint!

Uppe på kundtjänst där jag sitter var vi lite övertrötta och fulla av mystisk energi för några veckor sedan. Då skapade vi något vi kallar för ”Veckans hunk”. Det är precis vad det låter som, the hunk of the week alltså. (Någon som minns Veckans babe i Eva och Adam?) Vi väljer ut någon (lottar eller röstar eller slåss eller låter oss mutas) och så får vedebörande sitta uppe på hedersplatsen med titeln ”Veckans hunk” i en vecka.


Först ut var Göran Persson (t.v). Veckan efter var det Philip på jobbet (men det tog jag aldrig bild på) och nu denna vecka har det varit Robert Pattinson (t.h).

Nytt för denna vecka (typ igår eller idag?) är att vi har skapat ”Veckans bubblare”. Det är också ungefär precis vad det låter som. Alla får sätta upp bidrag inför nästa veckas hunk. Sedan är tanken att vi ska rösta fram en vinnare. Eftersom alla självklart kommer att rösta på sitt eget bidrag har vi beslutat att alla typer av mutor, konspirationer och pakter  är tillåtna.


Här är denna veckas bubblare. Björn Gustavsson, Bobby Ewing från Dallas, Anders Glennmark och sist men inte minst Channing Tatum (mitt bidrag, åh love).

Så det där var alltså det roliga som hände på jobbet. Förutom att vi satt ute i solen på lunchen och en stund på eftermiddagen. Underbart.


Efter jobbet åkte jag till Tumba. Handlade all mat inför imorgon och lite mer vin. Det blev massor och tungt att bära.

Hade tänkt dansa afro ikväll. Men jag känner inte att jag orkar stressa. Ska förbereda en del inför imorgon istället. Och så går jag en liten fotoprommis senare. Lovely. Åh imorgon är det fredag. BRA SKIT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*