Nu går jag väl och blir sjuk eller något

Såg precis mysig film. Matte söker husse (Must love dogs) hette den. Åh, fick mig att vilja vara kär. Så fint.

Idag åkte jag till Tyresö för Kjell och jag skulle fota. Det var förjävla kallt och jag fick inte överdrivet mycket bilder. Fast jag fotade lite med Kjells Canon med fast objektiv (35 mm). Kändes fint och bra och det fick mig att ännu mer vilja köpa ett fast objektiv. Så det ska jag göra när lönen trillar in. Är det på fredag eller?
Dessa bilder tog jag med min kamera.

Jag tror jag blev lite sjuk idag. Sov hela tågresan hem och fryser fortfarande, trots ett par timmar med filtar och flera koppar te i soffan (framför tidigare nämnda supermysiga film). Hoppas jag är bättre imorgon. Har nämligen tänkt jobba över några timmar för sedan ska jag och Markus spela badminton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*