NU äre godnatt på riktigt

Oj oj. Jag har dålig karaktär. Sitter här fast jag lovade att sova när mitt te tog slut och det är nog en halvtimme sen det gjorde det. Men jag blev kvar. Funderade på om det skulle fixas med bilderna vi tog igår ikväll. Men de håller på att laddas till man dator och jag går fan inte på den fällan igen! Då lär jag väl inte få någon sömn alls. Så Nu plockar jag ihop.


En bild från i lördags (?). Fint ljus, fint photoshop. Höhö.

En reaktion på ”NU äre godnatt på riktigt”

  1. Hej! Tack, vad kul att du gillade mina foton också :)

    Ja, kameraväskan växer & växer, är rädd att den inte är full på låååånga vägar ;) Vet MASSOR jag vill ha som fattas i den! (För det första en ny STÖRRE väska, hahaha!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*