Nothing to say if there is still time

Idag har jag varit i Tyresö. Jag träffade Kjell för vi skulle vara coola och ta coola bilder. Sånt man gör om man är cool, ni vet. Jag överdrev nog coolheten lite och trotsade vädret. Vägrade ha vinterjacka, vantar eller skor anpassade för sveriges april-väder-klimat. Så jag gick runt och frös under vår tretimmars fotopromenad.  Jag lovar att jag kommer bli sjuk nu. Känns lite onödigt. Men så kan det gå. Det var i alla fall fint och mysigt (vi gick vid en sjö i en skog). Tråkigt nog inte värsta fotovädret, men det var trevligt i alla fall, och en och annan bild blev det kanske.

Nu ska jag krypa ner i en varm säng och hoppas kunna somna. Och sen vill jag att dagarna ska gå fort så det blir helg igen. Puss och hej och imorgon är det tisdag.


Den där dumma snön som kom inatt hamnade överallt. Inte minst på våra skor. Eller inuti dem.


Forsen.

3 reaktioner på ”Nothing to say if there is still time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*