Lite funderingar. Och sånt.

Jag sitter och knarkar denna låt och funderar på ditt och datt. Ungefär vad jag ska ha på mig imorgon, om jag borde stretcha mer noggrant efter dansen och hur jag ska planera min morgondag. After work med Johannes bestämdes precis. Vi hade tänkt fika i veckan men har haft dålig framförhållning så nu jävlar. Sen får vi se vad det blir för typ av kalas eller om någon annan vill vara med och leka. Heja.

Här kommer en mer cool bild på min nya skinnjacka som jag helst vill pussa på. Alldeles precis en sån som jag letade efter. Och så hittade jag den på Cubus av alla affärer. Och så hade butiken 25% på allt, just den dagen. Flyt. Ibland har jag det faktiskt. Bilden har Kjell tagit.

Nu ska jag mer engagerat ta tag i min klädissue. Ha en fräck kväll. Imorgon är det fredag, det ska ni veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*