Lillördag.

Idag har jag har klivit upp ur sängen, ätit frukost, gått till tåget, åkt tåget, pratat med en färdkamrat och läst tidningen, kommit till jobbet, pratat med lite kunder och sedan, ett par timmar senare, har jag vaknat. Hela förmiddagen löpte och jag var så trött att jag inte ens vet om det kan räknas som att jag vaknade innan jag klev ur sängen imorse. Tröttare än någonsin, jag lovar. Sen har jag fått en ny häftapparat och kommit underfund med att jag är en av de 944 Annickor i Sverige som stavar med CK. Känns stabilt.

Efter jobbet idag ska det dansas och sen ska jag hem och fixa dittan och dattan innan jag åker in till stan och tar ett glas vin eller två med Markus. Var länge sen vi umgicks så känns som vi har en del att ta igen. Mysonsdag. Hurra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*