Kul grejer

Oj oj.

Idag har det hänt lite lajbans saker. Jag var med på kick-offen för årets skörd av taggade uf-elever från Stockholm som ska delta på nationella mässan den 10-11 maj (om ni befinner er i Stockholm, gå till Älvsjömässan då, helt grymt!). Pratade mest skit men säkert lite smått relevanta saker också. Kul var det i alla fall. Och jag fick en trevlig liten presentpåse som tack. Tack!

Tillbaks på jobbet satt jag och Emma i ett kort, men effektivt, möte om diverse saker och sånt som ska utvecklas. Kul!

Sen flöt dagen på som vanligt. Mycket pruttsaker att göra men inget som blev kvar (skönt!). Sen var det dans, med insikt om att det är två (!!) veckor till uppvisningen. Shit pommes här måste planeras och inhandlas kläder etc.. Tjejerna är iaf superduktiga så det är kul.

Påväg hem från dansen mötte jag en söt farbror. När vi passerade varandra höll han upp en bukett vitsippor han plockat. Han visade de för mig som att det var helt naturligt, liksom: ”titta, vad fina jag plockat! Alldels själv!” Så jag sken upp och kommenterade hur fina de var (samtidigt som jag förundrades över sättet han visade de på, helt oväntat, och för en främling, bara sådär) och så log jag hela vägen hem.

Sedan ringde en vän till min mormor, en gubbe som fotograferar massor. Jag har lånat två ”ljusburkar” (som han och jag över telefon nu beslutade att de skulle kallas) av honom som fungerar som en mini-foto-studio att fota små saker i. Vi pratade om foto och  sånt en ganska bra stund och det var mysigt.

Efter detta har inte mycket hänt. Jag har duschat och ätit middag med pappa och hans finska kollega (så det blev någon slags engelska-med inslag av svenska för att finländaren vill lära sig det-middag).  Och så har jag  planerat lite inför fredag. Det blir lite grill-chill-och-tagga-till här med några vänner och sen blir det hemmafest eller utgång, vi får se helt enkelt. Nu hoppas vi bara på fint väder. Gärna imorgon också, för då är det after work med några brudar från jobbet. I like it.

Babye.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*