Jeansskjortor och nödchoklad

När jag och mamma stod stilla med bilen på motorvägen idag och regnet bara regnade och jag hade rätt ont i magen och ville bara hem, då skrev jag detta:

Åkte till stan efter jobbet med siktet på jeansskjortan från Esprit som jag såg för en vecka sedan. Jag gick runt överallt med hopp om att hitta en billigare men utan resultat. När jag väl beslutat att köpa den fina skjortan från Esprit så är den ju såklart slut. Köper därför en ljus skjorta, killmodell från Carlings och en annan, också ljus tvätt, från Oasis. Vilken jag vill ha ska jag fundera på ikväll, efter middag med mer energi i kroppen. För just nu är jag död. Mamma hämtade upp mig i stan och nu sitter vi i bilkö på e4an och väntar på bättre tider. Tack och lov hittade vi nödproviant i form av Marianne (!!!) i handskfacket. Snacka om räddaren i nöden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*