I’d rather be with you

En liten reflektion: varför fryser jag alltid om näsan när jag fryser? Alltså verkligen sjukt jättemycket. Har fortfarande inte fått tillbaka rätt temperatur i näsan sedan jag kom hem (det är ju timmar sedan nu) och det stör mig massor. Näsan kan man ju inte värma med kläder och filtar. Man måste typ pussas på den.

Som ni kanske ser har jag uppdaterat headern lite. Och inne på sidan om mig har jag också uppdaterat lite, mest av anledningen att jag inte längre är nitton år, utan tjugo (och det var jag ju tvungen att ändra och då blev det lite redigering av annan text också).

Alltså. Jag håller på att sprängas. Bilderna jag tog med Kjells kamera ligger i en liten zipfil som jag just nu håller på att ladda ned. Det tar ungefär etthundrafemtiotusen år. Jag ville ju hinna gå igenom, titta, tänka, tycka om, redigera och lägg upp några bilder här. IKVÄLL. Inte imorgon. Men jag vet inte om jag orkar vänta längre. Klockan är snart ett och ju mer klockan hinner bli ju mer ångest hinner jag få över att jag inte kommer hinna sova. Men nu har det gått 96%. Snart. Snartsnart. 29 seconds remaining.

HAHAHA Vilket skämt. Precis när filen är klar -nedladdad och lycklig -DÅ, prick då, händer något. Pangboomkrasch och filen finns inte. Jag orkar inte. Suttit och väntat i antalet timmar (nu överdriver jag såklart) till ingen nytta. Äh fyfan. Här kommer i alla fall några av de bilder jag fick tidigare..

Dessa bilder har jag alltså tagit med Kjells Canon Eos 500D med fast objektiv 35 mm.

Nu: Godnatt.

En reaktion på ”I’d rather be with you”

  1. Härliga bilder med ett härligt objektiv & en härlig kamera :) Men – det är ju inte bara kameran som gör bilderna – utan rätt person bakom så ;) Superhärliga, verkligen!

    Mysig blogg, tänkte skriva hur jag hittade hit men så glömde jag bort varifrån jag hittade dig. Haha. Men hittade hit gjorde jag iaf & gillade det skarpt :) Blir nog en eller två vändor till =)

    Ha en fortsatt trevlig tisdag! / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*