Helt onödigt stressad.

Jag tog precis en kort promenad med kameran. Tog några rätt så värdelösa bilder och kom hem igen. Nu är jag rastlös och stressad. Det är jobbigt för det finns inget att stressa över. Har visserligen lite att göra (t.ex. spela in ett vocal och dance tape och skicka till Denver. Lite stressigt och nervigt att de mste veta hur bra man är..) men inget som det är superbråttom med.

Usch. Jag behöver lyssna på lite pepp musik och bli glad igen. Nåja. Det är i alla fall vår ute. Så jag ska träffa Tim och promenera lite. Och sen ska jag träffa Moa och planera inför frankrike. Och sedan blir det mys med några tjejer ikväll. Blir nog bra i alla fall.

En reaktion på ”Helt onödigt stressad.”

  1. Jag har visst inte riktigt fattat dethära… vad ska du göra i Denver? Vocal och dance tape – det låter ganska väldigt kul!? Berätta för en snurrig Ina! :D ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*