Fredagfredagfredag. I like it.

Och så var det fredag. Igen. Jag börjar känna mig tjatig när jag pratar om hur snabbt dagarna, veckorna och månaderna går. Snart har en tredjedel av detta år redan passerat. Det ni!

Men att det är fredag är ju en bra sak, och det ska firas. Eller jag ska firas. Eller. Det ska firas i alla fall. Så några av de bästa brudarna och jag (inte alla för hej och hå, ni är ju flera stycken underbara flickor som är utomlands! Jag skulle typ betala pengar för att ha med er ikväll, men det funkar inte så.. hehe.) äter middag och kalasar hemma hos mig. Och så blir det utgång eller så blir det inte utgång. Jag känner att jag måste få dansa och går vi inte ut så blir det på vardagsrumsgolvet och i sofforna. Dans ska det bli, end of story.

Nu ska bara fyra långsamma timmar på jobbet rulla förbi och sedan ska jag och Moa förbereda inför kvällen. Jag ska hinna bestämma what to wear (jag hade faktiskt bestämt mig för en blommig klänning men så poff pang blev det snoppigt väder så jag vet inte riktigt..), skala räkor, förbereda drinkar och efterrätt etc. Och så ska jag hinna byta om och fixa hår och smink and you got damn name it. Det ska i alla fall hinnas på lite drygt en timme. Men eftersom det är tidsoptimisten själv (moi!) som vi har att göra med så kommer det bli en enkel match.

Ha en trevlig helg party people. Det ska jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*