Förjävlig och oskarp, men vettig

I lördags var jag lite sliten. Minst bakis men mest trött. Så jag tryckte i mig en kopp espresso hemma hos Nicklas och Helena på Helenas kalasmiddag. Jag tänkte att den lilla koppen skulle göra susen inför ännu en utekväll. Och det gjorde den nog. Men trots att kaffe både luktar gott och är fint att titta på så är det fan inte gott.

Jag kom precis in efter en kort promenad. Den enda vettiga (?) bild jag tog var på tre grodor, som i en klump tog sig fram ner mot sjön. En fet padda underst och två, lite deformerade, grodor på den fetes rygg. Bilden är förjävlig och oskarp (titta själva) men den dokumenterar i alla fall den lilla grodskapelse som långsamt hasade sig fram på asfalten. Det blev inga andra bilder att hänga i granen. Men såhär såg det i alla fall ut:

Peace.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*