For the sun

Idag har jag vaknat klockan sex, gått ut och sprungit, käkat frulle, åkt till jobbet, pratat med en kund som viskade i telefonen och beskrev sin värmepump som ”ett monster”, suttit i solen och njutit, åkt från jobbet och gått på bolaget för första gången (jag köpte vin och ljus rom och lite annat), suttit på en solig tågperrong i Huddinge och njutit ännu mer av solen, mött upp Moa, åkt hem till mig, lagat käk, suttit i solen (igen!) och druckitjordgubbsöl och Bacardi Breezer Mango (efter många heta tips haha) med Moa, ätit mat, bokat flygbiljetter till Paris, kollat boende och surfskola etc, ätit kladdkaka, vinkat av Moa, pratat med Ullis i telefon och lyssnat på musik.

Sen har jag inte hunnit mer. Och det ska jag inte göra heller. Bara plocka ihop danskläder och fixa naglar och lyssna på ännu mer musik. Tack för en trevlig tisdag. Hejdå.


Bokeh. Fotade i förrgår på en mysig promenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*