”Finns det någon Annicka Lundin här?”

Blomsterbud. Det är något jag aldrig tidigare råkat ut för. Men idag knackade det på dörren här på jobbet och en stor stor bukett kom adresserad till mig! Jag blev helt förvirrad och lycklig och rev förväntansfullt upp pappret. Däri fanns en underbar stor bukett med liljor. ”Grattis på 20-årsdagen ! Kramar Tim & Kerstin”. Åh tack tack tack. Ni är underbara, ni två. Nu gjorde ni min dag litegrann! Tack!

2 reaktioner på ””Finns det någon Annicka Lundin här?””

 1. (Kikar bara in snabbt för att hälsa grattis.. Haha, jag minns faktiskt att du fyller den 12:e bara för att jag vet två andra som fyller idag de också. :) )
  GRATTIS på din dag Annicka!! 20-åring och allt. Cooling :D
  Hoppas du har en grymt bra dag och också kan njuta av UNDERBAR sol och värme som jag njuter av idag. :’) Kram pårej!

 2. Härligt att bli överraskad med blomsterbud! Och om det var första gången du fick det, var det verkligen på tiden! Hoppas att blommorna står sig bra och du får njuta av dem till fullo.

  Om du själv vill överraska någon med blommor kan du använda kod ”JOY” för lite rabatt.
  Vi önskar dig en härlig vårvecka!

  /EuroFlorist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*