You will forget about me when I’m on that plane

När jag åkte hem idag stannade jag i Tumba. Kände för att sprätta lite pengar omkring mig. Så jag köpte ett par jeans och en liten plånbok/kuvertväska. Alldels lagom för iphone, pengar, busskort och mascara – perfekt för krogen.

Och så köpte jag en bok. Mest för att jag hade lite tid innan tåget gick och för att jag gick in på bokhandeln och tänkte: jag vill ha en bok. Men också för att jag precis läst ut den jag läste och jag har tyckt det varit himla trivsamt att ha något att göra på min lilla tågresa till och från jobbet. Och på andra stunder också. Så jag gick in på bokhandeln med ett mål. Att inte gå därifrån tomhänt. Och så hittade jag en bok som var fin och tilltalande och när jag läste de första raderna kändes det som att författaren skrev och tänkte lite som jag själv, och då är det svårt att inte tycka det lockar, så jag köpte boken. Läste lite ur den påväg hemåt, och den är redan bra, så nu är jag lite lycklig och har åter igen något att göra på tåget. Boken heter Den man älskar och författaren heter Emily Griffin.

Jeans från H&M, bok (Den man Älskar av Emily Griffyn)och kuvertväska från Lindex.

Jag har gjort annan nytta idag. T.ex. bokat flygbiljetten till Denver och fyllt i ansökan för The Visa Waiver Program (ett program som the usa goverment lagt fram för att man som ej-amerikan ska kunna resa, for travel or business, i USA i 90 dagar utan att behöva skaffa visum). Och mamma har hjälpt mig att fixa med försäkring och så har jag bokat tid hos vårdcentralen. I’m slowly getting there!

Nu har jag trickat klart för idag. Ska kolla upp tåg till Uppsala för imorgon nu. Det blir ju trip dit med några av de gamla brudarna. I can not wait! Godnatt och hejdå och imorgon är det fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*