We wanted to play but we had nothing left to play for.

Det mest genialiska jag någonsin gjort på fyllan, det gjorde jag igår. Jag visste att när jag skulle hitta mitt inköp (för det är vad det handlar om) idag skulle jag bli lycklig ända in i själen. Och jag skulle säkerligen ha glömt att jag köpt det jag köpte. Och mycket riktigt, idag, när jag intet ont vetande rotade igenom min väska, hittar jag Bamsetidningen jag köpte och knölade allra längst ner i väskan igår, för att idag hitta den. Så nu vet vi vad jag ska ägna dagen åt. Åh underbart.

För övrigt var gårdagen toppen. Det blev en sväng till Skärholmen med mamma. Jag köpte en skinnjacka och en sjal (kolla vad som sticker fram ur väskan på bilden ovan!). Nöjd så jag sprack. Sen åkte jag till Gullmarsplan där jag mötte de andra tjejerna. Vi bowlade (jag var jättedålig men det var säkert 4 pers som var sämre. Känns ändå OK) och åt sedan på Pizza hut vid Medis. När alla drog sig hemåt stannade jag och Lina kvar. Vi drack lite vin, och sedan åkte vi på ett födelsedagskalas i Älvsjö. Där hängde vi några timmar, missade totalt Earth Hour (men vad gör det om hundra år?) och sedan åkte vi tillbaka till stan. Vi dansade hela natten lång på Göta Källare och tog en taxi hela långa vägen hem. Det var roligt och jag klarade mig trots mina mördarklackar. En jävligt bra kväll, det vill jag lova.

Men nu ska jag borsta tänderna. Och sen ska jag lägga mig i sofforna där uppe och läsa Bamse. Åh vilken bra söndag. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*